Jakubecz Márta

Megjelent Jakubecz Márta új könyve, a Csendbe rejtett kulcsszavak. Illusztrátora Simon M. Veronika. 

Nézze meg az alábbi eseményt a Televízióban: http://www.televizio.sk/2011/03/jakubecz-marta-titkai/

A Csemadok Felsőszeli Alapszervezete és a MEDIAN kiadó rendezésében 2011. március 17-én 17 órai kezdettel kerül sor Jakubecz Márta legújabb műve, a Csendbe rejtett kulcsszavak bemutatójára. A könyvbemutató a művelődési ház emeleti termébenrendezett  tárlattal indul. A kiállítás anyagát Simon M. Veronika Munkácsy-érmes székesfehérvári festőművész azon festményei alkotják, melyeket a kötet illusztrációiként készített. A rendezvényre mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

A szerző a keresztény irodalom és publicisztika képviselője. Cikkei hazai lapokban, főleg a Reményben, a Katedrában, a Pedagógusfórumban, különféle antológiákban, valamint a budapesti Új Ember magazinban jelentek meg.

Eddigi kötetei:

Cincogi felfedezi a jóságot (Glória, 2005)

Cserépedények titka (Lilium Aurum, 2006)

Isten állatkái (Lilium Aurum, 2007)

Csendbe rejtett kulcsszavak c. könyvében a szerző az apostoli levelek egyes soraihoz kapcsolódva fejezi ki gondalatait és teszi fel az őt foglalkoztató, másokat is tűnődésre késztető kérdéseit.

E „csenden átszűrt” elmélkedések által az olvasó a szeretet, a harmónia „apróra váltásához” – mindennapi megéléséhez kaphat motivációt, az év 52 hetére lebontva.