kiadó és produceri iroda

Haraszti Mária: (Monológok1)

Most meg nagy boldogan vett egy fürdőszobatükröt a hátsó fürdőszobába. Merthogy szekrénykés, van benne polc és lámpa is, no meg konnektor. Igaz, hogy a hátsó fürdőszobában nincs sehol áram abban a falban, amelyik már le van csempézve, de azért ő olyat vett – merthogy olcsó volt. Sok ilyen olcsó és totálisan fölösleges dologról tudnék mesélni a férfiak kapcsán.

Mit tudnék! El is mesélem.

Például odateszi a levest melegíteni. Ott is felejti, mert közben telefonhoz hívják, pisilési inger vesz rajta erőt, vagy más halaszthatatlan elfoglaltsága akad, és természetesen nem tud két dolgot fejben tartani. A leves felforr. Semmi vész, csak forr magának, ki sem fut, ő mégis roppant energiával elkezdi vádolni hites társát miatta, de olyan felfokozott hangnemben, mintha bizony leégett volna a ház.

Merthogy úgy illett volna, ha addigra, amíg ő befejezi a hugyozást, ki is rakja, meg is fújja, s mosolykörítéssel leülteti. Merthogy neki ennyi munkáért mindez kijárna. Ilyenkor az embernek egyhez van kedve: kedves mosollyal a kedves fejére borítani a forró levest. Talán attól lehűlne.

Előző

Indul a TELEVÍZIÓ!

Következő

Bíró Szabolcs: Interjú az Ördöggel

  1. Kicsit Durva hasonlítás . Ugyan így bár kivel nem töl független megtörtént mán számtalanszor .Szerintem ez csak rósz szemel nézik a történeteket.Adig mig egy kapcsolat jól működik ilyen fel se merül az ember agyában .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Köszönjük WordPress & A sablon szerzője: Anders Norén